fbpx

5 dôvodov, prečo sa oplatí mať platný ISIC práve v okolí Ružomberka - EURO26

Študuješ na Katolíckej univerzite a nemáš platný ISIC? Chyba! Prinášame Ti 5 dôvodov, prečo sa oplatí mať platný ISIC práve v okolí Ružomberka.

Ružomberok. Centrum dolného Liptova. Práve v jeho okolí dokážete zažiť najviac zábavy s preukazom ISIC v tomto ročnom období. Stačí si len vybrať aktivitu s kým a kam.

Najchladnejšie obdobie roka je tu a práve teraz sa môžeš s ISIC-om zahriať na slovenských svahoch alebo na termálnych kúpaliskách. Totižto, v okolí 30-tich kilometrov od Ružomberka je najväčšia koncentrácia zimnej zábavy, pri ktorej s ISIC-om ušetríš nemalé peniaze.

mapa

  1. Malinô Brdo

Netreba ani ďaleko chodiť, vstupnou bránou do strediska je mestská časť Hrabovo, odkiaľ vedie na Malinô Brdo moderná 8-miestna kabínková lanovka. Priamo v centre strediska sa nachádza 4-miestna sedačková lanovka, 2 lyžiarske vleky a 4 vleky pre začiatočníkov. Okrem toho tam nájdeš nový snowboardový park, skiservis, lyžiarsku a snowboardovú školu. S ISIC-om máš zľavu na celodenný skipass v tarife DETI, vďaka čomu môžeš ušetriť od 5 € do až do 9 € za každý deň lyžovačky.

  1. Kubínska Hoľa

Pre náročnejších fajnšmekrov sa približne 20 minút od Ružomberka nachádza stredisko ohodnotené 5 hviezdičkami v kategorizácii slovenských stredísk, čo garantuje kvalitu ponúkaných služieb a výborné lyžiarske terény. Nájdeš tam 2 štvorsedačkové lanovky a 8 lyžiarskych vlekov. Celková dĺžka upravovaných zjazdových tratí je 13 km. Priamo v stredisku je skiservis, predajňa aj požičovňa lyžiarskej výstroje. S platným ISIC-om dokážeš ušetriť za celodenný skipass od 3,50 € do 4,50 €.

  1. Bešeňová

Po celodennej lyžovačke oddych v teplej vode padne vždy vhod. Kúsoček od Ružomberka ale aj od Dolného Kubína nájdeš termálny park Gino Paradise Bešeňová, kde nájdeš 13 vonkajších a 2 vnútorné bazény, tobogány a všetky ďalšie relaxačné atrakcie s termálnou a čírou ohrievanou vodou. Ako študent s platným ISIC-om vieš ušetriť 3 € z ceny vstupu.

  1. Donovaly

Láka ťa víkendová lyžovačka s kamošmi? Vynikajúce lyžiarske podmienky so skvelými traťami pre slalom, zjazd, bežkovanie alebo čoraz atraktívnejší snowboarding a freeskiing, toto všetko nájdeš na Donovaloch, ktoré sa nachádzajú cca 25 minút od Ružomberka. S ISIC-om máš 40% zľavu na ubytko v apartmánovom dome Spiežovec (apartmán pre 4 osoby) to znamená že ušetríš  37,6 € na noc, zľavu na štvorhodinové (poldenné) skipasy, kde ušetríš od 4 € do 5 € a sedemhodinové (celodenné) skipasy, kde ušetríš od 5 do 7 €. Okrem toho 20% zľavu z ceny zapožičania lyžiarskeho vybavenia a 20% zľavu na školu lyžovania a snowboardingu v PATTY SKI a 10% zľavu z ceny zapožičania športových potrieb a 10% zľavu na školu snowboardingu a lyžovania v DAMI´sport.

  1. Tatralandia

Zábava, ktorú musíš zažiť aj Ty! Aquapark Tatralandia je najväčší aquapark na Slovensku a jeden z najväčších v strednej Európe a len 30 minút od Ružomberku. Nájdeš tam 14 bazénov, milión atrakcii v slanej, termálnej, ale aj čírej vode s teplotou do 40°C. Ako študent s platným ISIC-om vieš ušetriť 3 € z ceny vstupu.

Byť študentom v Ružomberku alebo pochádzať z okolia rozhodne prináša svoje plusy. Študenti tu môžu využiť svoj platný ISIC na maximum. znamkaTí, čo si nestihli ISIC obnoviť si môžu známku na aktuálny akademický rok kúpiť TU.

 

 

PRIHLÁSENIE SA DO EURO26»