fbpx

Študentské časy končia... ale zľavy nemusia☝️ - EURO26

Študentské časy končia… ale zľavy nemusia☝️

 

Čo sa ti páči na študentských časoch? Ako mladí sme si to možno neuvedomovali – typické pre život, že si človek začne uvedomovať výhody určitého obdobia, až keď sa chýli ku koncu. Zamýšľam sa aj ja sama nad sebou, keďže mi v tomto období tiež končia študentské časy – čo mi bude chýbať najviac?

To množstvo voľného času. To bolo na nezaplatenie. Voľnosť. Nič som si nemusela držať v hlave! Jasné, okrem školských povinností, ale aká starosť mi to príde teraz, keď sa nato pozriem s pohľadom študenta, ktorý už pomaly prestáva byť študentom a čaká ma „tvrdá realita?“

Maj s EURO<26 zľavu v Panta Rhei! Zľavu nájdeš tu.

Ranné vstávanie bol des. Hehe, to áno. Ale čo je to za starosť? A ďalšia dobrá poznámka je – myslím si, že do roboty vstávať ráno nebudem musieť? Takže koniec koncov, bude mi chýbať aj toto. Radšej do školy, ako do roboty.

Nekonečné dáta s GO YOXO paušálom získaš keď máš EURO<26 tu.

A teraz to najdôležitejšie – výplata chodila hotová. Od rodičov. Síce málo, ale chodilo to samo. A čo s tými peniazmi? To bolo len a len na mne a mojej zábave. Na nič iné som ich totiž nepotrebovala.

Musela som sa dobre učiť. Áno, áno. Ale čo je lepšie – to že v blízkej budúcnosti nepríde za neúspech výplata, alebo že dostaneš horšiu známku?

 

Tak znova sa pýtam ?. Komu budú chýbať študentské, bezstarostné časy?

Je tu ešte jedna podstatná vec. Status študenta má množstvo výhod! Zľavy na vstupenky, do kina, do divadla, na všelijaké atrakcie, na skipasy, na cestovné – kde ma len napadne!

A teraz tie vysoké sumy za „dospelácke“ lístky. Fúha.

Existuje však kampaň, s ktorou sa nemusím báť, že o študentské zľavy prídem – práve naopak, všetky mi zostanú presne tak, ako sú teraz (okrem dopravy zdarma, samozrejme, to je zľava pre študentov garantovaná štátom, nie preukazom ISIC J). A keby len to, môžem vyhrať také super ceny, že by som ich brala všetky do radu! Volá sa „prejdi na EURO<26.“

Pozri si všetky zľavy EURO<26 tu.

Čo znamená názov EURO<26? Keď som sa to dozvedela, v momente som sa prestala obávať, že stratím študentské zľavy.  Je to zľavová kartička s rovnakými zľavami ako má ISIC karta – a môžem ju využívať aj po skončení štúdia! Ďalšia vec čo ma dostala – cena len 10 Eur. UAU! Poprosím o ňu rodičov a zabezpečím sa do 27-mičky už teraz, nie? ?

Kartu si kúp tu.

Počkať, teraz nie. Až od 15. apríla – odvtedy každý, kto prejde z ISIC karty na EURO<26, bude zaradený do súťaže! A keby to rodičom trvalo, môžem byť kľudná – súťaž trvá až do 14.5.. Nebudem mať náhodou dovtedy narodeniny? Jeden darček by som už mala.

Tak. Koniec štúdia a zmena čo s ním súvisí, mi už príde menej desivá. Čo sa zliav týka, je to akoby si status študenta ponechám. Ale stále budem dúfam, že vyhrám aspoň jednu z tých super cien!

Milujem počúvať hudbu. Výber rôznych slúchadiel ako ceny do súťaže mi príde ako skvelý nápad. Dúfam, že ak vyhrám, budú to tie bezdrôtové!

Elektrická zubná kefka. Pozerám na to – to čo je? A potom som sa musela usmiať – je to naozaj podarené! Kto by bol povedal, že ti kefka bude „čistiť zuby sama?“ Je to ďalšia cena v súťaži. Opäť tlieskam, dobrý výber.

Ďalšie ceny – prenosný reproduktor, bezdrôtová nabíjačka a fitness náramok – smejem sa, pretože ako posledná cena je poukážka na nákup do Datartu a Hej.sk v hodnote 100 Eur – myslím, že by som si za ňu kúpila presne tieto produkty.

Takže, ako znie zhrnutie mojich zistení? ?

Pokračovať v študentských zľavách s kartou EURO<26 – iba za 10 Eur, uau – chcem! Tak kedy je to najlepšie spraviť? Jasné, že cez túto kampaň. Keď môžem okrem kúpenia si kartičky aj súťažiť o takto super ceny.

A keď vyhrám, popri učení na štátnice môžem aspoň počúvať hudbu – alebo si rátať spálené kalórie? Hm, radšej tá hudba ?

PRIHLÁSENIE SA DO EURO26»